0

Zostavte si vysnívanú svadobnú tortu. V internetovom obchode s dezertmi to dokážete aj online

Chceli by ste mať svadobnú tortu s čokoládovým alebo radšej orechovým korpusom? A čo plnka? Čokoláda, mascarpone s malinami alebo opojný makový krém? Zabúdať nemôžeme ani na príchuť a vzhľad krému na obtretie, počet poschodí a dekoráciu svadobnej torty. Aj toto všetko si hravo vyberiete z pohodlia svojho domova v internetovom obchode s dezertmi Sladkosti pre hostí. Ako to funguje?

 

Sladkosti pre hostí fungujú spoľahlivo, intuitívne a hladko. Slovenský internetový obchod s koláčmi, tortami (nielen tými svadobnými), dezertmi, ale tiež slaným pečivom funguje na našom trhu už od roku 2014. Za viac ako desať rokov investovali množstvo času, prostriedkov aj know-how do svojho e-shopu. Vďaka tomu si koláče na svadbu či tortu na oslavu hravo objednajú nielen mladší používatelia, ale i staršie ročníky.

 

Svadobná torta, ktorú si zostavíte online

„Stačí doslova 10-kliknutí a v našom internetovom obchode s dezertmi máte zostavenú svoju vysnívanú svadobnú tortu. Za viac ako 10 rokov na trhu sme našu ponuku svadobných tort vyladili tak, že si vyberie každý – milovník čokolády, maku, orechov aj ľahkých vanilkových krémov,“ približuje online konfigurátor svadobnej torty na Sladkosti pre hostí manažérka Zuzana.

 

Budúci manželia si vyberajú z najpopulárnejších prevedení korpusu – od vanilkového cez čokoládové až po Red Velvet. V nasledujúcom kroku si zvolia farbu krému obtretia – ružový, biely, čokoládový. Hlava sa im trošku zamotá pri výbere plnky, kde nechýba napríklad cream cheese, karamelový krém, tvarohový krém s lesným ovocím či citrónový krém.

 

Keď si nevesta so ženíchom vybrali plnku, zvolia si aj spôsob obtretia svadobnej torty: horizontálny, šikmý, hladký, priznaný. V poslednom kroku majú na výber z dvoch možností – či si želajú dekoráciu v podobe kvetov vyhotoviť priamo v Sladkostiach pre hostí alebo vo vlastnej réžii.

 

Okrem týchto možností si budúci manželia môžu vybrať aj počet poschodí. Jednoposchodová svadobná torta vystačí približne na 50 porcií, tá dvojposchodová poteší až 70 hostí. „Skvelou vychytávkou je, že každé poschodie môže mať inú príchuť. Ak nevesta zbožňuje mascarpone s malinami a ženích dáva prednosť čokoláde, nemusia robiť kompromisy a už vôbec sa nie hádať. Pri poschodovej svadobnej torte od nás budú všetci spokojní,“ s úsmevom dodáva Zuzana.

 

Okrem torty aj svadobné koláče, výslužky a candy bar

Heslom Sladkosti pre hostí je, že „aj bez práce môžu byť koláče“. A dokonca lahodné a od výmyslu sveta. Ak plánujete svadbu, určite oceníte tiež možnosti tohto internetového obchodu s dezertmi – okrem svadobnej torty sa postarajú tiež o koláče na stoloch, svadobné výslužky či o nastajlovanie svadobného candy baru v spolupráci so svadobnou agentúrou Príbeh svadby.

 

„Počas desiatich rokov na trhu sme sa naučili, že každý má inú chuť, iné požiadavky a iné potreby. Tomu sme prispôsobili aj našu ponuku pre svadby. Výslužky si budúci manželia vyberú v rôznych veľkostiach, na stoly si zvolia iba tie koláče, ktoré im skutočne chutia, a na candy bar si vyberú to, čo chcú oni,“ približuje ďalšie možnosti pre mladomanželov manažérka Zuzana.

 

A ako zistiť, ktorú svadobnú tortu či koláče mať na stoloch? Jednoducho, Sladkosti pre hostí vytvorili špeciálne svadobné ochutnávkové menu, ktoré si záujemcovia môžu objednať a vyskúšať presne to, o čo majú záujem. Takto šikovne sa vyhnú tomu, aby kupovali povestnú „mačku vo vreci“.

 

Ako si objednať cez Sladkosti pre hostí

Sladkosti pre hostí sú internetový obchod, ktorý má pobočky po celom západnom Slovensku: v Žiline, Bratislave, Nitre, Trnave a Trenčíne. V e-shope si vyberiete sladké potešenie, po ktorom túžite, zvolíte termín a pobočku, v ktorej si dezerty chcete vyzdvihnúť, a zaplatíte buď online, alebo pri prebratí.

 

V prípade svadby je však možné objednať si chladiarenské auto, ktoré vám výslužkové balíčky, svadobnú tortu a svadobné koláče na stoly dovezie priamo na miesto konania hostiny. A potom máte koláče skutočne bez práce.

 

Máte záujem ochutnať svadobnú tortu, výslužku či iné dezerty? Vyskúšajte www.sladkostiprehosti.sk a objednajte si svadobnú ochutnávku.

Komentáre sú vypnuté, ale trackbacks a pingbacks nie.